Un neamţ l-a castrat pe iubitul (57 ani) tinerei lui fiice cu un cuţit de pâine

Ultima actualizare:

Helmut Seifert (47 de ani), un german cu origini ruseşti, s-a arătat complet nemulţumit când a auzit că fiica lui în vârstă de 17 ani s-a angajat într-o relaţie amoroasă cu Phillip Genscher (57 de ani).

Tatăl s-a prezentat la o secţie de poliţie din Bielefeld, oraş în care locuieşte, dar oamenii legii au menţionat că nu au putere să intervină.

„Omul a convins doi colegi de muncă de la fabrica în care lucra pentru a-i face o vizită, acasă, victimei", a spus un poliţist.

„Amorezul de 57 de ani a fost forţat să-şi dea chiloţii jos şi, complet conştient, a fost castrat. Testiculele secerate au fost luate la pachet de părintele mânios."

Victima a fost aproape de a sângera de moarte, dar a reuşit să cheme poliţia. Viaţa lui a fost salvată, dar va rămâne un eunuc pe viaţă.

Helmut Seifert a pledat vinovat şi va fi supus unui proces la anul pentru tentativă de omor. Păstrează totuşi tăcerea în privinţa complicilor lui.

Le-a spus poliţiştilor: „Am primit un telefon anonim cum că fiica mea este implicată într-o relaţie cu un tip mai mare cu 40 de ani decât ea. Aţi spus că nu-l puteţi opri, voi oamenii legii, aşa că am făcut-o eu! Am făcut acest lucru ca datorie a mea de tată."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net