UPDATE Femeia dispărută în munţi a fost găsită moartă

Ultima actualizare:

Rudele femeii de 41 de ani au anunţat dispariţia ei în această dimineaţă. Mai multe echipe ale salvamontiştilor argeşeni au plecat în căutarea turistei. În urmă cu câteva minute, femeia a fost găsită moartă pe unul dintre traseele de creastă.

Salvamontiştii sibieni, vor pleca în căutarea unei alpiniste în vârstă de 41 de ani, din Cluj, care a dispărut, vineri, în zona de creastă a Munţilor Făgăraş.

Citeşte şi:

Tragedie pe Transfăgărăşan: doi oameni au murit după ce au căzut cu maşina în râu

Conducerea Slavamontului Sibiu spune că este pregătită să intervină şi în momentul în care colegii lor din judeţul Argeş le vor solicita sprijinul îl vor oferi necondiţionat.

Potrivit şefului Salvamont Argeş, Ioan Sănduloiu, alpinista, Anda Goleanu, este din Cluj-Napoca şi a încercat să facă un traseu de creastă, traversând Munţii Făgăraş din judeţul Argeş până în judeţul Sibiu.

El a spus că femeia a plecat în munţi singură, încă de vineri, dar că dispariţia acesteia a fost anunţată abia luni de către prietenul său, care nu a mai putut să ia deloc legătura cu ea pe telefonul mobil.

Conform sursei citate, operaţiunea de căutare a femeii este dificilă întrucât există pericolul producerii unor avalanşe, riscul fiind de gradul al patrulea pe o scară de până la cinci.

Şeful Salvamont Argeş a spus că salvatorii montani vor solicita sprijinul unui elicopter MAI care să survolzeze zona pentru ca femeia să fie găsită cât mai repede.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net