V-aţi luat casă aici? Blocul va fi demolat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au dat 250.000 de euro ca să se mute în casă nouă, dar au ghinion cu carul. Blocul în care şi-au cumpărat apartamente este pe punctul de a fi demolat, după ce Judecătoria Sectorului 2 a constatat că dezvoltatorul a ridicat mai multe etaje decât îi permitea legea.

Strada Aurel Vlaicu nr. 120-122. Aici se află construcţia de nouă etaje care s-a ridicat atât de rapid încât nici inspectorii de stat în construcţii, cei care trebuie să monitorizeze şantierele, nu au fost în stare s-o vadă cum creşte.

Mare, lată şi pufoasă, mai ceva decât un cozonac de Paşte. Bucureştenii care şi-au cumpărat apartamente aici au luat o ţeapă de proporţii, fiindcă proprietarii clădirii au eludat legea şi, în loc de şase etaje, au înălţat nouă, contrar autorizaţiei eliberate de primărie.

Blocul s-a extins şi în curtea vecinilor. Constantin Nicolae, vecin:  "I-am dat în judecată fiindcă mi-au distrus casa”

Judecătoria a dispus, aşadar, demolarea clădirii, întrucât greşeala nu mai poate fi îndreptată prin îndepărtarea etajelor care au „fentat" proiectul.

Afectaţi de această construcţie sunt şi vecinii de pe strada Aurel Vlaicu, cărora mastodontul le-a mâncat din curţi.

„Au început acum trei ani şi au zis că fac vilă. Apoi că vor ridica un bloc cu 5 etaje, dar iată ce au construit aici! I-am dat în judecată pentru că mi-au distrus casa şi mi-au luat din curte circa 2,5 metri. Am câştigat la prima instanţă, aşteptăm recursul lor", ne-a spus Constantin Nicolae (37 de ani), vecin "gard în gard" cu blocul.

Mai mult, agenţia imobiliară care lucra cu constructorul Ion Chiriţă a refuzat să caute clienţi pentru apartamente când a aflat că acesta are probleme cu avizele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net