Va opera din nou, după ce a omorât un copil

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În mai 2010, un copil de 9 ani a murit după ce a fost operat de Mircea Tuşciuc. În urma scandalului izbucnit, medicul a fost concediat. Tribunalul susţine că nu putea fi dat afară, întrucât se afla în concediu medical.

Chirurgul se poate întoarce liniştit la muncă. Tribunalul Olt a anulat decizia de concediere a lui Mircea Tuşciuc.

Medicul a dat în judecată Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce conducerea unităţii i-a desfăcut contractul de muncă în mod abuziv.

"Oare doctorul ăsta cum doarme noaptea?"Ionica Biculescu, mama copilului

Acum, chirurgul se poate întoarce la spital pentru a-şi relua activitatea, întrucât instanţa a decis că acesta a fost dat afară în timp ce se afla în concediu medical. „Tribunalul Olt a decis anularea deciziei de concediere şi reintegrarea clientului meu la locul de muncă. Decizia este absolut legală", a spus Lucia Furtună, avocata lui Mircea Tuşciuc. Reprezentanţii spitalului spun însă că vor face recurs. „Dacă justiţia a decis că trebuie să-l primim la serviciu, ne vom conforma, dar o să facem recurs", a declarat Nicu Vladu, managerul unităţii medicale din Slatina.

simeon stalpnicul png

Medicul Mircea Tuşciuc a fost dat afară în urma morţii unui copil care a ajuns la spital cu o banală fractură la un braţ. Cristian Grigore, de 9 ani, din comuna olteană Şerbăneşti, şi-a rupt mâna la 23 mai 2010, în timp ce se juca.

Adus la Slatina, băieţelul a fost supus unei operaţii de amputare, după care starea sa de sănătate s-a agravat. Copilul a intrat în şoc septic şi a murit în elicopterul SMURD care îl transporta la Bucureşti.

„Doctorul Tuşciuc nici măcar nu şi-a cerut scuze sau măcar să fi ajutat şi el familia cu o sumă de bani pentru înmormântare sau pomeni", a spus Viorica Olteanu, verişoara copilului mort. Colegiul Medicilor nu a ajuns încă la o concluzie finală în cazul chirurgului Tuşciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net