«Vameşele făceau sex cu şefii ca să ajungă în funcţii»

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Vameşii şpăgari ne-au scumpit ţigările - FOTO / AUDIO

Arestarea vameşilor şpăgari a scumpit ţigările de contrabandă

Ce vile şi-au tras cu şpaga din căciulă!

Vameşul anchetat pentru că a luat şpagă este cercetat în libertate şi ne-a făcut dezvăluiri incendiare despre corupţia de la Stamora Moraviţa.

Pentru a-i proteja identitatea, îl vom numi în continuare Vasile. El spune că sistemul de şpăgi de la Moraviţa este imbatabil: funcţionează de pe vremea lui Ceauşescu, dar a fost perfecţionat în ultimii 20 de ani, luând avânt în perioada embargoului cu Serbia.

Vasile spune că avansările în sistem, pentru un loc de vameş sau de poliţist de frontieră în vămile unde se câştigă sute de mii de euro din traficul cu ţigări, se fac inclusiv pe criterii sexuale.

"Mai multe poliţiste au întreţinut relaţii sexuale cu şefii din Poliţie, Vamă sau din partidele politice, pe lângă zecile de mii de euro pe care le-au dat ca să ajungă în Vama Moraviţa. Aşa îşi menţin stabilitatea în funcţie. Au fost şi poliţişti sau vameşi care şi-au dat jos pantalonii ca să ajungă la Moraviţa. Există şi femei puternice în sistem, mai ales la vamă. Iar despre sexul şi masturbarea care are loc prin birourile poliţiei de frontieră se cunoaşte de ani de zile. E la ordinea zilei. În turele de noapte unii muncesc, alţii fac sex. Nu poţi să te duci să-ţi reclami colegii că fac sex. Unii ştiau că sunt filmaţi de camerele de supraveghere ale punctului de frontieră şi tot o făceau. Exact ca şi cu şpaga", a povestit vameşul, care la rândul său este acuzat că a luat şpagă.

"Am luat, însă nu la fel de mult ca şi ceilalţi. La Moraviţa nu eşti lăsat să aplici legea. Ori iei şpagă, ori ai plecat. Am ales să rămân, acum plătesc".

«Moraviţa este stat în stat»

Vasile susţine că poliţiştii şi vameşii din Moraviţa erau conştienţi de câteva săptămâni că sunt supravegheaţi, dar nu îşi închipuiau că vor fi săltaţi.

"Nici dracu nu se aştepa să fie săltat din Vama Moraviţa. Pentru că Moraviţa este stat în stat. Am mai fost supravegheaţi, dar nimeni nu a păţit nimic. Cei care luau şpagă rămâneau, inconştienţii care ordonau controalele dispăreau din funcţii: chiar şi şefi de inspectorat au dispărut din funcţii. Şpaga, la fel ca sexul, este un mod de viaţă în vamă", a mai declarat vameşul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net