Vântu a împărţit o celulă de 16 metri pătraţi cu un temut traficant de droguri. Nu pentru mult timp! Omul de afaceri se află acum în arest, în compania a doi poliţişti.


Oamenii legii au fost arestaţi sub acuzaţia de luare de mită şi aşteaptă să fie judecaţi.

Unul dintre poliţiştii care a devenit "coleg" cu Vîntu în arestul Cercetărilor Penale a fost ridicat pentru o şpagă de 1200 de lei.

Un bărbat a reclamat că poliţistul i-a cerut bani pentru a-i soluţiona favorabil un dosar penal. Iniţial intrigat, Vântu a refuzat medicaţia şi hrana primite arestul Poliţei.

Acum însă, a revenit la sentimente mai bune şi, după discuţiile avute cu avocatul său, a acceptat până şi meniul din penitenciar: marmeladă şi ceai la micul dejun, ciorbă ţărănească şi mâncare de cartofi la prânz, iar seara, o cină cu tocană de orez, legume şi carne.

Plângere penală împotriva celor care l-au împuşcat pe Baron

Un motiv de îngrijorare în plus pentru Vântu este Baron, câinele său ciobănesc german, împuşcat în picioare de poliţiştii care au intrat la percheziţie.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor s-au sesizat deja şi ameninţă că vor depune plângere penală împotriva poliţiştilor care se fac vinovaţi de rănirea animalului.


 
 
Loading...