Zapata a dat Steaua afară din Europa

Ultima actualizare:

Dispusă super-ofensiv pe hârtie, Steaua a avut o singură ocazie în prima parte, Stancu plasându-şi lovitura de cap puţin alături. Atât. În rest, elevii lui Stoichiţă au părut că ţin cont de vorbele patronului lor.

"Nu-mi place Europa League. D-aia nici n-am mers la meci. Cum să mă duc să văd pe Şerif Tiraspol după ce am fost la Real Madrid?!", se întreba Becali înaintea meciului. Noroc totuşi că Şerif nu e Real, iar Arbănaş nu e Kaka, pentru că altfel, la pauză, ar fi putut fi 1-0 pentru moldoveni la şutul românului de la Tiraspol.

În partea a doua, cele două echipe au vrut să se detaşeze de lumea a treia a fotbalului şi au oferit în sfârşit şi ceva spectacol. Mai întâi a ratat Balimala, singur cu Zapata.

Apoi, nou intrat, Kapetanos a ţinut să demonstreze că mingea mai are încă destule enigme pentru el atunci când îi vine la picior, şutând în transversală când avea toată poarta în faţă. Iar când Steaua părea să controleze jocul, Diedhou a "împins" cu vârful ghetei o minge de la 20 de metri spre poarta lui Zapata, iar columbianul, care până atunci îşi salvase din câteva situaţii grele echipa, a scăpat balonul pe sub mâini.

Toja a reuşit să egaleze rapid, dar finalul le-a aparţinut tot moldovenilor, Petre Marin blocând, cu preţul unui cartonaş roşu, un atac al gazdelor. S-a terminat 1-1, iar Steaua, fără nicio victorie în cinci meciuri, a ratat şansa de a-şi juca soarta calificării în ultimul meci, cu Twente, şi a părăsit pe uşa din dos Europa.

Vor trei jucători de la Braşov

Becali îi vrea pe Sburlea, Duarte şi Ezequias şi Bilaşco. "Gigi mi-a făcut o ofertă pentru Ezequias şi Duarte şi discuţia a ajuns şi la Sabrin. La Duarte şi Ezequias nici nu încape discuţie pentru doar un milion de euro. Poate de la două milioane mai vorbim. Un pachet Sburlea-Ezequias-Duarte ar valora 6 milioane de euro", a spus Dinu Gheorghe, preşedintele Braşovului. Becali anunţă că pe lista lui de achiziţii se află şi jucătorul Unirii, Maius Bilaşco.

Ochiroşii, în Liga a IV-a. Mijlocaşul Stelei, altădată marea speranţă a roş-albaştrilor, nu a dat satisfacţie nici la Steaua II, în Liga a II-a, şi a fost trimis de şefii din Ghencea să joace la echipa a treia a clubului, care activează în Liga a IV-a.

Mircea Rednic a fost la meci! Steliştii au fost supervizaţi de la oficială de fostul antrenor al lui Dinamo, acum fără contract după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Alania Vladikavkaz.

Premierul Moldovei, interzis la meci. Autorităţile de la Tiraspol nu l-au lăsat pe Vlad Filat să intre pe stadion. "Mi-aş fi dorit foarte mult să pot să asist la acest meci, dar toate încercările mele s-au lovit de refuzul administraţiei de la Tiraspol. Nu ştiu din ce motiv", a declarat Vlad Filat.

La cumpărături în Tiraspol. Ieri, în jurul prânzului, elevii lui Mihai Stoichiţă s-au plimbat prin Tiraspol, au făcut cumpărături, apoi s-au întors la hotel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net