Mare festin, mare la începutul săptămânii viitoare. Mii de bucureşteni sunt aşteptaţi să petreacă în aer liber “Ziua Europei”, dar şi “Ziua Independenţei de Stat a României”. De la chef nu vor lipsi tradiţionalele sarmale!


Peste 25.000 de sarmale le-a pregătit primarul Neculai Onţanu, bucureştenilor care vor participa la festivităţile organizate în strada Chiriştigiilor numerele 11-13, începând cu ora 12.00. Potrivit organizatorilor, de la un asemenea eveniment nu vor lipsi demonstraţiile de arte marţiale ale poliţiştilor locali, muzica de fanfară, cântece şi dansuri populare, dar şi celebra paradă militară. Tot luni, vor fi eliberaţi în văzduh şi 1.500 de porumbei, care vor face cu siguranţă deliciul celor prezenţi.

Nici cei de la sectorul 4 nu stau cu mâinile în sân şi organizează, special pentru copiii instituţionalizaţi, un eveniment pentru celebrarea “Zilei Europei”. Manifestarea va avea loc la sediul Centrului de Zi “Casa Speranţei” din strada Soldat Enache Ion nr. 1A, sector 4. Pe lângă “Ziua Europei”, data de 9 mai marchează dobândirea “Independenţei de Stat a României” (9 mai 1877) şi sfârşitul războiului şi “Victoria împotriva fascismului în Europa”. 
 
Loading...
Citeste tot despre: