Îndrăgita actriţă de teatru şi televiziune Adriana Trandafir a revenit pe scenă după ce pe 22 iunie a fost internată la institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”. Filma pentru “Te cunosc de undeva” unde făcea cuplu cu Romică Ţociu, atunci când a aflat că este bolnavă. Dar iată că la o lună de la nefericitul eveniment a revenit pe scenă, la Grădina de vară Herăstrău, mai plină de vervă ca niciodată pentru a juca în piesa de teatru “Gaiţele”.


Adriana Trandafir (64 de ani) a revenit pe scenă în weekend, în piesa “Gaiţele”, la Grădina de vară Herăstrău. A fost prima apariţie a actriţei, după ce a fost diag­nosticată cu Covid-19 în a două jumătate a lunii iunie, când actriţa a fost internată şi a primit îngrijiri medicale la spitalul Matei Balş timp de câteva zile bune. Atunci ea şi colegii ei de la “Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Alina Puşcaş şi Toto Dumitrescu au fost infectaţi cu temutul virus şi au trebuit să oprească filmările, fiecare dintre ei ajungând la spital.

2bun.jpg

Adriana, la repetiții, alături de colegele din piesa ”Gaițele”

Însă acum, vedeta din “Sacrificiul”, de la Antena 1, se simte bine şi a fost recent externată, după ce rezultatul a două teste consecutive a fost negativ. Mai mult decât atât, a început pregătirile pentru reîntâlnirea cu publicul, căci are parte, în noile condiţii, de trei spectacole cu “Gaiţele”, unde spectatorii o vor vedea în rolul Fräulein. Adriana Trandafir dă viaţă unui personaj puternic şi viguros şi face parte dintr-o distribuţie selectă, alături de colegii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Virginia Rogin şi Gabriel Fătu.

După 4 luni de pauză, “Gaiţele” se joacă pe 26, 27 şi 28 iulie la Grădina de Vară Herăstrău. Înainte de reprezentaţii, e­­chi­­pa s-a întâlnit în grădina sălii Dalles, pentru repetiţii de unde vă oferim şi noi câteva imagini în exclusivitate. După cum vedeţi, la citirea textului piesei s-a ţinut cont de distanţarea socială, au stat la câţiva metri unul de altul şi actorii au purtat măşti de protecţie.

3.jpg

Cu Romică Țociu, parteneri la ”Te cunosc de undeva”

“Adriana Trandafir s-a comportat ca o adevărată profesionistă şi a venit la repetiţii, desigur cu masca de protecţie pe faţă şi toată lumea s-a simţit în siguranţă. S-a bucurat că a revenit la muncă chiar şi în aceste condiţii, căci îi era de dor de scenă, având în vedere că ea şi colegii ei nu au mai urcat pe scenă din luna martie”, ne-au spus surse apropiate actriţei care nu a dorit să comenteze revenirea pe scenă.

Alina Puşcaş s-a relaxat la mare 

La o lună şi câteva zile de când prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost confirmată pozitiv cu Covid-19, alături de alţi colegi de-ai ei. Spre deosebire de ceilalţi, care au fost internaţi la Spitalul „Matei Balş”, cu simptome mai grave, Alina Puşcaş (34 de ani) a fost asimptomatică şi a trecut uşor peste boală. Ea a fost internată doar patru zile la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, perioadă în care nu a urmat un tratament medicamentos. „După 16 zile de la infectare şi, într-adevăr, 4 zile de stat internată, plec acasă, sunt vindecată”, a transmis vedeta pe 23 iunie, pe pagina sa de socializare. Zilele trecute ea şi familia ei au petrecut un weekend la mare, la soare, pe litoralul românesc, alături de soţul ei, Mihai Stoenescu.

Andreea Esca s-a întors la ştiri

caseta-esca.jpg

Esca a revenit joi la știrile Pro Tv

Şi vedeta Ştirilor Pro Tv  a fost infectată cu CoVid-19 şi, după câteva zile în care se zvonea că e bolnavă şi a lipsit de la serviciu, Andreea Esca (47 de ani) s-a întors şi a lămurit pe toată lumea. Prezentatoarea a povestit că ea, alături de soţul ei şi fiul lor Aris, care tocmai a împlinit 17 ani, au fost diagnosticaţi cu CoVid-19. Esca s-a întors la ştiri pe 23 iulie, după ce a acordat pe 20 un interviu în exclusivitate şi a povestit ce s-a întâmplat. „M-am dus la spital, la Victor Babeş. În cazul soţului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nici o boală cronică, nu fumează, face sport şi nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a spus Esca, primtre multe alte declaraţii.

 

 
 
Loading...