Ultimul weekend din august a fost unul cu o semnificaţie aparte pentru cea supranumită "regina mobilei". Camelia Şucu a fost prentru a doua oară soacră mică. Fiica cea mare, Ioana, s-a măritat cu un medic stomatolog.


După ce în urmă cu doi ani a fost soacră mică la nunta mezinei Cristina, Camelia Şucu a retrăit experienţa pentru fiica cea mare. Ieri, Ioana şi-a jurat iubire veşnică alături de medicul stomatolog Horia Matei. Într-un cadru de basm, la Buftea, cei doi miri au dat o petrecere de pomină alături de cei 350 de invitaţi ai lor, care s-au distrat până la orele dimineţii. Cei care au înveselit atmosfera şi i-au ridicat de pe scaune pe nuntaşi, au fost Horia Brenciu şi band-ul său, alături de Julie Mayaya, Delia Matache, Laura Lavric, Linda şi Flavius Teodosiu.

Cum era de aşteptat, la eveniment a participat şi tatăl miresei, Dan Şucu, omul de afaceri fiind însoţit de Diana dar şi de cei doi copii ai lor. Numai invitaţi de marcă au venit să le ureze proapseţilor însurăţei "casă de piatră": Andreea Esca, Andi Moisescu, Călin Popescu Tăricenu şi soţia sa, sau Viorel Cataramă şi Adina Alberts. Chef Cătălin Scărlătescu este cel care a a vut grijă să-i răsfeţe pe oaspeţi cu cele mai gustoase preparate.

Ioana a purtat o rochie creată de Zuhair Murad, în valoare de 10.000 de euro, fiind de-a dreptul superbă în cea mai importantă zi din viaţa ei.

 
 
Loading...