Sarah Stajic, fiica vitregă a lui Gheorghe Zamfir, continuă seria dezvăluirilor: naistul riscă să fie arestat în Franţa, pentru neplata impozitelor.


Mai citeşte:

Amanta
l-a convins pe Zamfir să divorţeze? - FOTO

Gheorghe
Zamfir divorţează! O vrea de nevastă pe fosta-actuală iubită

Gheorghe Zamfir şi Marie Noëlle s-au căsătorit din dragoste, dar fericirea lor a durat cât o ploaie scurtă de vară, căci naistul nu a rezistat tentaţiei şi a călcat strâmb în repetate rânduri: „Umbla mereu cu femei mai tinere. Are o problemă cu libidoul. Eu, la 28 de ani, sunt prea bătrână pentru el. Şi aici în România o neglija pe mama îşi petrecea tot timpul cu eleva sa, Gina Tănase. La un moment dat mi-a spus că celelalte femei cu care umblă sunt doar pentru sex şi că pe mama o iubeşte. E dezgustător. Am văzut-o pe mama plângând şi plină de vânătăi", a povestit Sarah Stajic (foto stânga), luni, la emisiunea „Happy Hour" (Pro Tv).\

Zamfir şi Marie Noëlle au fost căsătoriţi 7 ani


Zamfir s-a mutat în România pentru a fugi de gavele probleme financiare pe care le are în Franţa, unde a înşelat statul cu milioane de franci, prin neplata taxelor şi a impozitelor: „Ne-a lăsat în mizerie. De un an şi jumătate a lăsat-o pe mama fără nimic. Ea a cerut divorţul ca să obţină pensie alimentară. În Franţa poate fi arestat în orice zi, are datorii de milioane şi la stat şi la bănci. Ne-a furat toţi banii", a mai spus fiica sa vitregă. Acum, Marie Noëlle trăieşte într-un apartament închiriat, pentru care plăteşte 800 de euro lunar.

Marie Noëlle are două fete din prima căsnicieLoading...
Citeste tot despre: