Duminica viitoare, 1 noiembrie, chiar de ziua lui, Gabriel Cotabiță sărbătorește prin muzică. Împreună cu trupa Othello, dă startul unui proiect nou numit Redivivus, ce presupune o serie de concerte în toată țara, imediat ce acest lucru va fi posibil. Până atunci, totul debutează online.


În seara zilei sale de naștere, Cotabiță sărbătorește cu fanii, în fața ecranelor. Va ține un concert online, de la ora 20.00, ce va fi transmis pe Facebook și Youtube.

Gabriel Cotabiță, concert online chiar de ziua lui

„Și pentru mine a fost un an greu, ca pentru toți artiștii. Și probabil că va mai fi. Din fericire, am avut ocazia să cânt în vara asta seară de seară la un hotel din Olimp. Acolo m-am reîntâlnit cu Florentin Milcof, alias Othello. Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Astfel, ne-am hotărât să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus. Este numele primei trupe cu care am cântat”, a declarat Gabriel Cotabiță.

othello-cotabita.jpg

Gabriel Cotabiță a început un proiect nou cu trupa Othello
Gabriel Cotabiță a început un proiect nou cu trupa Othello

„Proiectul de concerte Redivivus ne propunem să fie chiar așa, ca o renaștere pentru noi toți. Iar muzica pe care Gabi o cântă de mai bine de 40 de ani, reinterpretată și reorchestrată, vrem să fie un sprijin pentru noi toți în aceste vremuri complicate”, a spus Florentin Milcof, producătorul muzical al proiectului.

 
 
Loading...