De patru luni încoace, de când a divorțat de fostul rugbist Marcel Toader, interpreta de muzică populară Maria Constantin este o cu totul altă persoană. Tânăra cântăreață a dezvăluit cum se menține în formă și cum se îngrijește.


Maria Constantin (31 ani) își pregătește trupul pentru plajă, cu ajutorul unui masaj cu bambus, realizat de Dănuț Bujor. Solista a apelat la acest truc pentru a-și remodela trupul şi pentru a face furori şi pe plajă, în costum de baie, nu doar pe scenă, în rochii de seară. ”Ieri (19 aprilie) a fost prima ședință și pot să spun că m-am simțit super. Cred că a fost cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată. Dănuț Bujor are experiență în acest domeniu, s-a școlit în străinătate, așa că am ales bine”, ne-a mărturisit Maria.

maria_1.jpg

Maria Constantin
Maria Constantin s-a pozat la masaj acoperită doar cu un prosop

”Bambusul este singurul instrument cu ajutorul căruia poți beneficia de un masaj intens. În primul rând, masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajuta la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la bărbați. Este mult mai eficient decât cel clasic, anticelulitic, iar asta pentru că rezultatele sunt vizibile până în primele trei ședințe. Ajută la drenajul limfatic, eliminând toxinele din corp”, explică specialistul Dănuț Bujor. Masajul cu bambus se poate efectua de la vârsta de 14 ani, iar specialistul folosește mai multe tipuri de bețe de bambus.

maria_2.jpg

Maria Constantin, alături de specialistul Dănuţ Bujor

”Printre beneficiile acestui tip de masaj se numără: scăderea în centimetri, diminuarea vergeturilor, ridicarea feselor, tonifierea musculară la suprafață, ajutând la funcționarea sistemului limfatic. Folosesc 6 tipuri de bețe de bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficienţele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, clienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Masajul cu bambus este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor. Maria, are grija ce mănâncă, dar mereu e loc de mai bine!”, a completat specialistul.

 
 
Loading...