Mihaela Tatu (54 de ani), devenită cunoscută prin emisiunea "De 3X femeie" pe care a moderat-o cu succes vreme îndelungată, va reveni pe micul ecran curând. Înainte de marea ei întoarcere în faţa telespectatorilor, vedeta a plecat într-o vacanţă pentru a se relaxa, însă nu a avut parte de liniştea cuvenită, căci a suferit un accident care a adus-o pe masa de operaţie.


Mihaela Tatu (54 de ani) a anunţat că va reveni pe micul ecran în toamna aceasta şi a vorbit despre planurile de viitor, cât şi despre zvonurile potrivit cărora intenţionează să părăsească definitv ţara natală. Mihaela a infirmat faptul că se gândeşte să se mute din România şi a menţionat că părăseşte ţara doar pentru a se relaxa în vacanţă şi a-şi vizita fiica stabilită în Germania. În plus, ea a povestit despre un eveniment nefericit prin care a trecut în timpul celei mai recente dintre vacanţele avute. 

mihaela_tatu_22.jpg

Mihaela Tatu, în timpul în care ocupa postul de moderator al emisiunii de "3x femeie"

„Din data de 23 septembrie 2018, într-o duminică… Mihaela Tatu face o emisiune pe business. Viaţa mea e viaţa mea. Cât despre Germania… nu plec. Mă duc în vizită la fiica mea şi mă întorc. Am fost într-o vacanţă în Bali. Am făcut baie şi am avut un accident. Meniscul meu… au, au, au! Am venit acasă. Nu am voie în tocuri. Am un obicei. Nu plec nicăieri fără costumul de baie şi genunchiere. Mi le-am pus şi am rezitat până am venit în ţară. Sunt operată la ambii genunchi. La stângul acum 12 ani şi la dreptul acum două luni”, a declarat Mihaela Tatu, în cadrul unei emisiuni TV.

Mihaela Tatu a fost diagnosticată cu fibrom uterin

mihaela_tatu_inainte_si_dupa.png

Mihaela Tatu a slăbit 20 de kilograme
Foto: Colaj Click!

Mihaela Tatu a renunţat la proiectele în televiziune în urmă cu aproximativ patru ani, ca urmare a diagnosticării sale cu fibrom uterin. Oboseala şi mesele neregulate i-au adus kilograme în plus, însă vedeta a reuşit să slăbească, ţinând un regim strict şi practicând sport în mod regulat. Mihaela a dezvăluit că nu doar sportul şi dieta au ajutat-o să aibă un aspect fizic de invidiat, ci şi susţinerea iubitului său. ”Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, a declarat Mihaela Tatu, în urmă cu un an. 

 

Loading...