Jurnalista Roxana Iliescu a fost invitată miercuri după-amiază, pe canapeaua lui Cătălin  Măruţă. Aceasta a făcut câteva comentarii legate de împăcarea Adrianei Bahmuţeanu, prietena ei cu omul de afaceri Silviu Prigoană.


Roxana a recunoscut că nu se aştepta ca prietena ei să se împace cu fostul soţ şi că speră ca aceştia să reuşească să îşi rezolve problemele de cuplu.

"Normal că m-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam să se mai împace încă o dată. Se pare că de Paştele acesta a plouat cu polen peste România şi toată lumea s-a împăcat cu toată lumea. Sper doar să se fi împăcam conştient şi să nu fie o chestie de moment. Şi sper să se ducă la terapie de cuplu, să îşi rezolve problemele care i-au adus la divorţ", a spus aceasta.

Jurnalista a comentat şi declaraţiile domnului Toma, tatăl Adrianei. "Omul acesta a fost dureros de sincer. M-a durut ceea ce a spus. A avut dreptate când spunea că nici un câine nu pleacă din măcelărie. Aşa e. Nici un cuplu nu se desparte dacă e fericit. Eu am spus întotdeauna că nu a fost o făcătură, că între ei erau nişte probleme", a declarat Roxana.

Aceasta crede însă că Silviu este un om bun şi că sunt şanse ca relaţia lui cu Adriana să meargă de această dată."Silviu Prigoană este un om bun şi de cuvânt. Depinde doar care parte din el o lasă să iasă la lumină. Atâta tot. Depinde de ei cum îşi vor gestiona problemele şi cum vor merge împreună în viitor", a spus jurnalista.

Loading...