Adina Buzatu sfidează criza! Stilista a adus în România pălăriile preferate ale marilor actori de la Hollywood, la care au râvnit până acum toţi bărbaţii celebri de la noi. Preţul unui astfel de accesoriu de top, care te scoate rapid din anonimat, porneşte de la 600 de lei şi poate ajunge până la 1.900 de lei.


Ideile originale au ajutat-o pe Adina Buzatu să fie în topul celor mai căutaţi stilişti de la noi.

Adina Buzatu, senzaţii tari cu satârul de bucătărie!

Adina Buzatu ajută la aerisirea Bucureştiului!

Adina
Buzatu: «Fetele de la Bambi se urâţesc intenţionat»

Adina
Buzatu i-a făcut fiicei petrecere cu lasere


Adina
Buzatu face omletă fără gălbenuş

Afacerea ei merge ca pe roate, iar acum încearcă să se dezvolte şi mai mult. Din această lună, Adina importă în România pălăriile preferate ale marilor vedete internaţionale, iar reporterii Click! le-au testat primii.

Alain Delon, superb cu o pălărie din catifea- 695 lei

Din păr de ponei, din catifea sau cu boruri din mătase naturală, pălăriile Borsalino "au călătorit" şi în filme celebre, cu Robert de Niro, Humphrey Bogart sau Alain delon.

Lui Johnny Depp îi vine ca turnată pălăria Borsalino- 695 lei

Preţul unui astfel de accesoriu este destul de piperat pentru vremurile în care trăim, însă Adina Buzatu este sigură că va da lovitura, mai ales în rândul vedetelor.

Humphrey Bogart, cu pălărie de catifea în “Casablanca”- 695 lei

Pălăriile pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 600 şi 1.900 de lei, în funcţie de model şi de materialul din care sunt confecţionate.

Justin Timberlake, sexy cu o pălărie din lână- 595 lei

"Sunt convinsă că aceste pălării se vor bucura de un real succes. Sunt la modă, de o calitate excepţională şi de-a lungul timpului au fost purtate de cele mai mari vedete internaţionale, printre care Johnny Depp, Michael Jackson, Alain Delon, Robert de Niro sau Justin Timberlake. Sunt foarte cool şi au creat o adevărată isterie în rândul actorilor. Cred că vor fi şi în România câteva capete celebre care-şi vor dori asemenea accesorii", a declarat Adina Buzatu, în exclusivitate pentru Click! Precaută, Adina a adus în magazinele ei doar câteva exemplare, pentru a testa piaţa.

Robert De Niro (cel din mijloc) poartă o pălărie fină din păr de ponei- 1.900 lei

Michael Jackson prefera pălăriile uni, cu boruri din mătase naturală- 995 lei

Cu 195 de lei te îmbraci ca David Beckham

Veşti bune pentru fanii fotbalistului David Beckham. Cel puţin din punct de vedere vestimentar, căci tinerii din România se pot "lupta" de la egal la egal cu fotbalistul britanic.

Reporterul Click! a probat tricourile celebre

În magazinele "Trends" se găsesc bluzele pe care le poartă superstarul englez.

Stilista Adina Buzatu a adus, pentru prima dată în ţara noastră, celebrele tricouri Amplified, renumite în lume că sunt preferatele lui David Beckham.

Un tricou identic cu cele pe care le poartă Beckham costă 195 de lei. "Sunt inedite, lejere şi denotă o anumită atitudine", precizează stilista.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: