După ce a încheiat un contract de 2 milioane de dolari pe an la Al-Nasr, Walter Zenga s-a întors în România pentru a se căsători religios şi pentru a-şi boteza fetiţa Samira.


Citeşte şi:

Zenga, 2 milioane $ pe an la Al-Nasr!

Zenga: "Sunt pe jumătate român"

În doar câteva ore, Walter Zenga şi soţia lui Raluca vor trăi două momente deosebite! Cei doi se vor căsători religios şi îşi vor boteza fetiţa în această sâmbătă, scrie Ziarul Ring.

Da, ne-am propus de atâtea ori să facem cununia religioasă însă mereu a intervenit câte ceva. Dar acum se va întâmpla şi asta. Este un eveniment unic în orice cuplu, aşa că nu am vrut să-l facem la întâmplare. Chiar dacă am făcut şi aceea cununie la Las Vegas, nimic nu se compară cu jurământul în faţa altarului”, a spus Raluca.

Walter s-a cununat civil cu Raluca în urmă cu cinci ani la Bucureşti, iar acum îi va jura credinţă şi în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul va avea loc într-o zonă montană din România departe de larma capitalei, aşa cum îşi doreşte Raluca, care vrea să le arate celor 40 de invitaţi din Italia o altă faţă a României.

Cu această ocazie Walter şi soţia sa vor să-şi creştineze şi fetiţa.

Cei doi s-au pregătit ca la carte pentru acest "dublu evenimet", au angajat o firmă care să se ocupe de organizare, Raluca şi-a comandat o rochie de mireasă la casa de modă Ermanno Scervino, Walter va purta un costum făcut în Italia, iar micuţa Samira va fi îmbrăcată în alb.

Eu mi-am ales modelul, iar ei mi-au făcut rochia aşa cum mi-am imaginat. Şi fetiţa va fi îmbrăcată în alb de aceeaşi firmă. Cred că ne ducem cu cheltuielile în jur de 50.000 de euro, nu am făcut un calcul exact. Dar sunt evenimente prea importante ca să conteze banii”, a declarat Raluca.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: