Introvertit în adolescență, sportivul care a visat să intre în trupele speciale a devenit faimos pentru rezultatele sale în golf, dar și pentru cuceririle sale amoroase


Moment istoric pentru Tiger Woord. În vârstă de 43 de ani, acesta a obținut prima victorie majoră după o așteptare de 11 ani. Americanul a câștigat Masters-ul de la Augusta, ajungând la 15 titluri de Grand Slam în golf și amenințând recordul lui Jack Nicklaus (18). Totodată, are 81 de victorii în circuitul profesionist, cu una mai puțin decât Sam Snead, deținâtor al recordului absolut.   
Iată 5 lucruri mai puțin știute despre Tiger Woods: 

  • 1. A vrut să intre în trupele SEAL. Viața și cariera lui au fost influențate de tatăl său, Earl. Militar de carieră, acesta i-a fost și antrenor, în pregătirea sa utilizând și tactici din războiul psihologic. Din acest motiv, Tiger a fost pe punctual de a intra în trupele SEAL, renunțând la acest gând în 2007.  

    2. Și-a deschis un restaurant în Florida. Purtând numele The Woods Jupiter, acest local este frecventat în special de jucătorii de golf, dar și de alte vedete. 

    3. A făcut un traseu de golf pentru Donald Trump. Pe lângă faptul că este un foarte bun jucător, știe să realizeze și terenurile pe care care se joacă. În 2014, și-a deschis propriul parcurs în Mexic. Iar doi ani mai apoi, a creionat unul pentru clubul de golf al lui Donald Trump din Dubai. 

    4. În adolescență a fost un tip introvertit. Cu toate că prima sa prietenă, Dina Gravell, era una dintre cele mai frumoase fete din liceu, Tiger nu se dovedea prea șarmant pe atunci. Era un prost dansator și nici nu avea darul de a vrăji prin poveștile sale. 

    5. A divorțat după ce presa a dezvăluit aventurile sale extraconjugale. Între 2004 și 2010, a fost căsătorit cu Elin Nordegren, fost manechin suedez. În 2009, s-a iscat un scandal uriaș după ce presa a scris că Tiger a avut 19 amante, printre acestea figurând și actrița porno Joslyn James.

Loading...