Obligată să stea acasă, la autoizolare, după ce a participat la etapa de Cupa Mondială de la Budapesta, la care unii sportivi au fost depistați pozitiv cu Covid-19, ulterior, spadasina Ana-Maria Popescu Brânză spune că nu are motive să se plictisească. Se antrenează, citește, se uită la seriale și gătește. A pregătit o mâncare de spanac, iar apoi s-a întrebat: ”Ori ies Popey din izolare, ori nu!”.


Dar iată postarea campioanei olimpice de la Rio de Janeiro: 
”Ziua a... am și uitat
Astăzi de dimineață la prima oră am executat o mâncare de spanac (pentru a 3 a oară în ultimele două săptămâni... ori ies Popey din izolare, ori nu). 
Apoi m-am văzut cu echipa pe Skype și a scos @Gabriel Ghiță untul din noi dar parcă-i mai fun să-ți vezi și colegele la fel de leșinate ca și tine. 
După prânz m-am întors în bucătărie - Simțim nevoia de puțin dulce între antrenamente. Și cum cofetăriile noastre favorite nu livrează în zonă, am luat atitudine.
Ce-i drept, mi-am amintit de fursecurile "obosite" ale bunicii. În jumătate de oră au fost gata și într-o oră n-au mai fost deloc. Le-am mâncat cu poftă... și cu dor. 
Tocmai ce vorbeam zilele trecute cu domn' Popescu despre bunici. Noi nu-i mai avem, din păcate, dar ne amintim toate năzdrăvăniile făcute în copilărie. Ne gândim la ei cu drag și vă rugăm pe voi, cei care vă mai bucurați de bunici să aveți grijă de ei. 
Cu burta plină, am mai băgat o mașină la spălat (că așa îi șade bine unei gospodine). Am furat două ore de odihnă pentru a termina cartea începută zilele trecute. 
Și m-am pregătit pentru al doilea antrenament, dar reușim să facem și asalturi, chiar ne-am scos. 
Practic, am același program ca și înainte, doar că nu mai pierd timpul în trafic. 
Nu știu voi cum sunteți, dar mie nu-mi e teamă că mă plictisesc, ci că o să mă obișnuiesc așa... casnică. 
În continuarea programului... serial.
Sunteți pupați. Aveți grijă de voi!”. 

 
 
Loading...