Campioană olimpică la scrimă, în 2016, cu echipa României, Ana-Maria Popescu Brânză a petrecut Paștele acasă, alături de soțul ei, poloistul Pavel Popescu. Stelista a postat o imagine în care apare pe bicicletă, în sufragerie și purtând mască.


Fotografia e însoțită de următorul mesaj: ”Când te scoate soțul cu bicla în sufragerie, iar tu insiști să respecți regulile chiar și în casă. #poartămască. (...) Să tot fi topit o felie de cozonac în 10 km. Bine că n-am avut și pască. Și săptămâna aceasta #stămacasă și facem sport... cu mult spor”, a scris Ana-Maria, care a spus că acel semn nu înseamnă că e totul ok, ci că are ”0 la viață”.
Duminică, în prima zi de Paște, Ana-Maria Popescu Brânză a postat un alt mesaj pe contul ei oficial de Facebook:
”Hristos a Înviat! 
Sărbători liniștite, oameni buni.
Nu știu cum se întâmplă la voi, dar pentru mine fiecare sărbătoare e prilej de a evada puțin din cotidian și de a mă întoarce în copilărie. Știți, acea perioadă în care era totul senin? Seninul acela pe care ar trebui să nu-l pierdem niciodată.
Pe atunci, în ziua de Paște, prima grijă a mea și a fratelui meu era să ne trezim cât mai devreme, să ne spălăm, să îmbrăcăm haine noi, apoi să ciocnim un ou (până se dezlănțuia competiția și nu mai rămânea nici măcar unul întreg în tot coșul) și apoi să mâncăm o felie de cozonac (sau poate două) cu o cană de lapte și să stăm toată dimineața cuminți pe canapea la desene animate.
Apoi, respir adânc, clipesc de două ori și mă întorc în prezent doar ca să constat că timpul a trecut, am crescut, dar am aceeași bucurie de copil și am redescoperit seninul.
P.S. de mare ajutor mi-a fost și domn Popescu, recunosc nu de alta, dar s-a dovedit a fi un competitor pe măsură în mica noastră competiție- vedeți în comentarii.
Să fim bine cu noi”.

 
 
Loading...