Andreea Răducan (32 de ani), una dintre gimnastele de aur ale României și una dintre cele mai iubite sportive pe care le-a dat vreodată țara noastră, s-a logodit cu iubitul ei într-un loc special.


Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman a fost locul magic în care iubitul fostei sportive a pus marea întrebare, cu 2291 de metri mai aproape de cer. "Toate își au timpul lor...și e bine să le faci la momentul potrivit. Ce să mai lungesc vorba, am zis DA", a fost mesajul entuziasmat al Andreei, scris pe pagina ei de socializare.

inel_andreea_raducan.jpg

inel andreea raducan
Inelul Andreei Răducan este simplu și de bun gust
 

 

Eroina de la Sydney și Daniel Tandreu se iubesc din 2012. Bărbatul are 34 de ani și lucrează ca specialist în fonduri și investiții. În 2012, la doar două luni de când au început relația, fosta mare sportivă, care în prezent luptă pentru promovarea gimnasticii românești, a declarat pentru o emisiune televizată : „Am ieşit întâi, de prin vară, ca prieteni, iar cam de două luni suntem împreună. El a plecat din ţară împreună cu părinţii când era mic de tot, avea 6 luni. A învăţat acolo, apoi a făcut facultatea în SUA, iar de la începutul acestui an s-a mutat definitiv în România."

andreea_daniel.jpg

andreea raducan iubit
Andreea și Daniel s-au logodit în vârful Muntelui Caraiman
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...