Luptătorul noii promoţii Respect World Series, Andrei Stoica pleacă în Statele Unite ale Americii pentru un stagiu complex de pregătire. Sportivul revine în ring la data de 19 martie, în gala de la Madrid.


Mister KO, aşa cum este cunoscut Andrei Stoica, declară că se pregateşte intens şi că în 2016 îşi doreşte să obţină numai victorii. "Am stagii complexe de pregătire. Tocmai m-am întors din Suedia, iar în scurtă vreme voi pleca în cantonament, în Miami, la una dintre cele mai bune echipe din lume, Blackzillians, unde se antreneaza campioni şi luptători de top precum Rashad Evans, Vitor Belfort, Anthony Johnson, Tyrone Spong, Eddie Alvarez", a spus acesta.
Andrei Stoica (28 de ani) se poate lăuda cu un record greu de atins: până la confruntarea cu spaniolul Jorge Loren, a fost neînvins vreme de 3 ani. Luptatorul de kickboxing a intrat în ring la categoria profesionişti acum 5 ani, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din Europa. De curând, el s-a alaturat noului circuit Respect World Series.
Printre luptătorii din portofoliul noii promoţii se mai numără Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy şi Raul Cătinaş, pe care Alin Panaite, iniţiatorul proiectului, îi antrenează de câţiva ani. Prima gală Respect World Series va avea loc pe pe 19 martie la Madrid.

 

 

 
 
Loading...