Andrei Stoica a obţinut trei premii majore la gala Celebrity Awards Superkombat Edition

Ultima actualizare:

    Stoica a fost în centrul atenţiei la evenimentul organizat la Ambasad'OrFoto Click!
Stoica a fost în centrul atenţiei la evenimentul organizat la Ambasad'OrFoto Click!

Campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, a obţinut trofeele pentru luptătorul anului, KO-ul anului şi meciul anului în cadrul galei Celebrity Awards - Superkombat Edition, eveniment organizat de Luxury Events şi la care invitat special a fost starul turc Tolgahan Sayışman, desemnat în 2005 drept cel mai sexy bărbat din lume.

Actorul de la Istanbul a fost cel care le-a înmânat premiile marilor câştigători şi chiar şi-a exprimat dorinţa de a juca într-un film de acţiune alături de eroii din Superkombat. "Tu ne înveţi cum să jucăm în filme, iar noi cum să te baţi", i-a spus Andrei Stoica, în glumă, uneia dintre cele mai populare figuri publice de pe malul Bosforului în momentul în care a primit premiul pentru luptătorul anului. După ce şi-a apărat de două ori titlul mondial în 2014, Stoica a fost în centrul atenţiei la evenimentul organizat la Ambasad'Or, unde s-a impus la trei dintre cele patru categorii la care a fost nominalizat. Pe lângăpremii, luptătorul s-a ales şi cu un voucher în valoare de 5.000 de euro de la Ortoclinic, una dintre cele mai complexe spitale de recuperare din România. "A fost un an incredibil pentru mine, cu răsturnări de situaţie, în care adrenalina a fost la nivel maxim, iar în momentul ăsta sunt chiar surprins, nu mă aşteptam să mă impun la trei categorii", a afirmat şi campionul mondial.

Sosit în România la mijlocul săptămânii, Tolgahan Sayışman a fost desemnat şi ambasador oficial Superkombat
Sosit în România la mijlocul săptămânii, Tolgahan Sayışman a fost desemnat şi ambasador oficial Superkombat

Sosit în România la mijlocul săptămânii, Tolgahan Sayışman a fost desemnat şi ambasador oficial Superkombat, urmând ca în perioada imediat următoare să demareze discuţiile pentru o mega-gală Superkombat la Istanbul. "Este un proiect interesant şi mă bucur că pot face parte din el, sper să putem organiza un eveniment major în Turcia", a precizat starul turc, care de-a lungul sejurului său la Bucureşti a locuit într-un aprtament de lux la Ramada Plaza. Un alt trofeu important a mers la Cătălin Moroşanu. Ieşeanul care a câştigat Dansez pentru Tine şi este considerat unul dintre cei mai influenţi tineri politicieni din România a câştigat premiul dedicat celei mai cunoscute figuri din Superkombat, cel de popularitate, de asemenea şi un voucher de 5.000 de euro la Ortoclinic. "Vă spun sincer. Am fost cu el la Tokyo, Praga, Amsterdam şi în multe alte locuri din lume, iar în fiecare colţişor, oamenii îl recunoşteau. Nu cred că mai există vreun alt luptător activ în lume, exceptându-l pe Badr Hari, care să aibă carisma lui Moroşanu", a afirmat Irimia când i-a înmânat premiul alături de Nicuşor Stan. De asemenea, tuturor celor premiaţi, dar şi partenerilor oficiali, li s-a oferit câte un voucher de la Michelle Anti Ageing Dental Clinic.

Câştigătorii Celebrity Awards - Superkombat Edition:

Premiul special: Jorge Loren

Steaua în ascensiune: Amansio Paraschiv

Progres: Benjamin Adegbuyi

Debutantul anului: Michael Terrill

Meciul anului: Andrei Stoica

Implicare socială: Mihai Barbu

KO-ul anului: Andrei Stoica

Cel mai popular luptător: Cătălin Moroşanu

Luptătorul anului: Andrei Stoica

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net