Lucian Bute a anunţat pe Facebook că s-a accidentat şi nu va boxa la data de 6 decembrie, în gala de la Montreal.


"Am un anunţ trist: M-am accidentat în timpul antrenamentului şi nu îmi pot finaliza pregătirea pentru următorul meci. Am luat decizia împreună cu echipa mea sa nu boxez pe 6 decembrie. Îmi pare foarte rău dar nu-mi pot permite să urc în ring dacă nu sunt pregătit 100% şi în stare perfectă de sănătate. Voi reveni!", a scris Lucian Bute pe Facebook.

Presa canadiană a anunţat marţi seară că Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu va putea evolua în meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, în gala programată la 6 decembrie, la Montreal.

Bute (34 de ani) a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Cum ultimele sale meciuri au fost înfrângeri şi acum e mai mult accidentat, s-ar putea să asistăm la finalul carierei marelui boxer.

 
 
Loading...