Clipe dramatice la sol! Gimnasta Samantha Cerio şi-a rupt ambele picioare şi a spus «adio» carierei

Ultima actualizare:

    Samantha Cerio a anunâat că se va retrage din gimanstică în urma accidentării suferite
Samantha Cerio a anunâat că se va retrage din gimanstică în urma accidentării suferite

Cariera gimnastei Samantha Cerio, în vârstă de 21 de ani, s-a încheiat subit în urma unei accidentări demnă de filmele de groază. Executa o diagonală la sol, iar o clipă de neatenţie a fost suficientă pentru a ateriza greşit şi a-şi disloca ambii genunchi şi a se prăbuşi în agonie.

Moment șocant în timpul unui concurs de gimnastică desfășurat în Statele Unite ale Americii. Tânăra Samantha Cerio, de la Universitatea Auburn, și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol, iar cariera sa s-a sfârşit brusc. Incidentul s-a produs într-o sală de sport şi a avut loc în momentul în care sportiva se pregătea să aterizeze. Paramedicii au sosit într-o clipită lângă concurenta care plângea din cauza durerii pe care o resimţea şi au scos-o cu targa din sală. Potrivit primelor informaţii, medicii nu au oferit un diagnostic concret momentan, însă se pare că şi-a fracturat picioarele şi şi-a dislocat ambii genunchi.

La scurt timp după nefericitul incident, sportiva a realizat gravitatea accidentării sale şi făcut un anunţ dureros pentru ea, dar şi pentru cei care i-au apreciat munca depusă de-a lungul timpului: acela potrivit căruia retragerea din gimanstică este una invitabilă în condiţiile date.

"A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile şi las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin.

Gimnastica m-a învăţat ce înseamnă munca grea, umilinţa, integritatea şi dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aş fi gândit niciodată. Poate că nu s-a terminat aşa cum mi-aş fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ţi-ai imaginat", a scris Samantha Cerio, pe pagina personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net