Cristina Neagu continuă la CSM București

Ultima actualizare:

    În tricoul CSMB-ului, Cristina Neagu s-a luptat cu vedetele de la GyorFoto: Marian Burlacu
În tricoul CSMB-ului, Cristina Neagu s-a luptat cu vedetele de la GyorFoto: Marian Burlacu

Vești bune de la conducătorii clubului CSM București: Cristina Neagu este foarte aproape de prelungirea contractului, scadent în această vară.

Anunțul a fost făcut joi, de Gabriela Szabo, directorul general al CSM București. „Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune zice impresarul”, a spus Gabriela Szabo la Prosport Live. Campioana olimpică din 2000 a explicat și de ce a ținut foarte mult să resolve această prelungire: „E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus, aşa e şi Cristina pentru noi. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi!”, a mai spus Szabo.

Discuțiile dintre CSM și Neagu au început încă din luna decembrie, dar se părea că intraseră în impas după ce clubul a anunțat public că nu îi poate oferi celei mai bune handbaliste din lume un contract superior celui pe care îl are deja, adică 17.500 de euro pe lună. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani ar fi dorit măcar 21.000 de euro lunar și de aceea a încercat să obțină acești bani în străinătate. Se pare însă că oferta bucureștencelor a fost cea mai convenabilă, pentru că pe lângă salariu trebuie luate în considerare și bonusurile acordate în funcție de performanțele obținute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net