Căpitan al echipei de handbal a României, Cristina Neagu a postat, astăzi, pe contul său oficial de Facebook, un mesaj către compatrioți în contextul pandemiei Covid-19. ”Stai acasă!”, le transmite bucureșteanca.


Iată postarea celei care a fost declarată de patru ori cea mai valoroasă handbalistă din lume: ”Din păcate, mulţi dintre noi încă nu realizează gravitatea acestui virus şi se plimbă nestingheriţi pe străzi. Staţi în casă oameni buni, acesta e modul în care ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă! Aveţi grijă de voi!”, a scris Neagu, însoțind textul cu o imagine cu ea în care arată textul #STAIACASĂ.
În ultimele zile, în contextul creșterii de la o zi la alta a numărului persoanelor infectate cu Covid-19, atât în România, cât și în lume, Cristina Neagu a transmis mai multe mesaje comunitare, în format scris sau video, prin care încerca să dea un exemplu privind izolarea la domiciliu în perioada grea prin care trece România şi întreaga Europă.
În momentul redactării acestui text, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid–19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate şi externate (36 la Timişoara, 11 la Bucureşti, 3 la Craiova, unul la Constanţa şi unul la Iaşi). Totodată, 14 persoane sunt în stare critică, la terapie intensivă. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între un an şi 74 de ani, a precizatsâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică. 

 
 
Loading...