Daniel Ghiţă şi-a distrus adversarul în 35 de secunde

Ultima actualizare:

Olandezul a slăbit aproape 20 de kilograme pentru disputa cu Ghiţă şi ameninţa: „Să vă uitaţi la mine cum îl distrug. Vreau să arăt tuturor că eu sunt numărul unu". Însă, românul nu s-a speriat.

L-a luat tare pe rival încă de la gongul de start şi după numai 35 de secunde a lansat o stângă direct în bărbia lui Zimmerman şi l-a trimis în „lumea viselor". „Samuraiul Sălbatic", aşa cum e poreclit Ghiţă chiar de japonezi datorită loviturilor sale puternice de picior, a reuşit astfel cel mai frumos KO al carierei şi dreptul de a lupta pentru titlul mondial la categoria grea.

Adversar va fi Rico Verhoeven, cel care l-a bătut recent pe român în gala de la Chicago, şi care ieri a triumfat în faţa veteranului Peter Aerts, sportiv ce-a disputat de altfel meciul de retragere din faţa publicului japonez.

Glory a fost fondat în 2012 şi reprezintă un circuit de kickboxing, ce se desfăşoară în Asia. De-a lungul anului au loc mai multe gale ce se desfăşoară pe tot globul, se realizează un clasament şi-n funcţie de performanţe are loc disputa pentru titlul mondial. Daniel Ghiţă ocupă locul trei în ierarhie, dar va urca pe poziţia secundă pentru că Saki a decis să schimbe categoria, în timp ce Schilt, ocupantul primului loc, nu mai luptă de un an din cauza unor probleme cardiace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net