Grand Prix-ul Angliei ar putea să nu se mai ţină

Ultima actualizare:

Contractul dintre Bernie Ecclestone şi Donnigton Park expiră mâine şi, potrivit specialiştilor, numai un miracol ar putea face ca el să fie prelungit. Ecclestone a declarat în "Daily Mirror" că "există un contract pe masa celor care deţin circuitul de la Silversone. Tot ceea ce trebuie ei să facă este să-l semneze în cazul în care lucrurile decurg rău, mâine, cu cei de la Donnigton".

Se pare însă că nici cei de la Silverstone nu doresc să mai organizeze o etapă de Formula 1. Un purtător de cuvânt a precizat că înţelegerea propusă de Ecclestone nu este viabilă din punct de vedere comercial. Ceea ce nu l-a impresionat pe britanicul ce deţine drepturile în F1.

"Nimeni nu-i va forţa să semneze", a spus el, după care a adăugat: "În Italia există o cursă care a intrat în tradiţie, care s-a desfăşurat mereu la Monza. Acelaşi lucru este cu Monaco. În Franţa şi Marea Britanie, în schimb, s-au utilizat până acum câte trei circuite. Ei vor o reducere a costurilor pentru că aceste curse ţin de tradiţie, însă pentru mine nu contează acest aspect".Întrebat de "Dailly Express" dacă este nevoie de un Grand Prix al Marii Britanii, Ecclestone a dat un răspuns categoric: "Nu!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net