Irina Begu, antrenamente la 30º Celsius

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Irina Begu a dat frigul din ţară pe căldura din Acapulco. Plecată de la minus 10 grade din Bucureşti în urmă cu patru zile, Irina se pregăteşte acum la 30 de grade Celsius într-una dintre cele mai cunoscute staţiuni din lume.

De luni, a treia româncă din clasamentul WTA, unde ocupă locul 51, va participa la turneul ce este considerat printre cele mai frumoase din circuit.

"Am mai jucat anul trecut la Acapulco şi este o atmosferă fantastică, abia aştept să reintru pe teren", ne-a declarat Irina, care în ultimele trei săptămâni s-a pregătit în ţară. Acomodarea cu căldura a fost uşoară, pentru că briza face totul mult mai suportabil.

Pentru că va fi cap de serie, ea va avea la Acapulco câteva activităţi extrasportive: va face o şedinţă foto pe plajă, va participa la o sesiune de autografe şi este invitată de onoare la petrecerea jucătoarelor, acolo unde, în mod tradiţional, ţinuta participanţilor este cea albă.

Begu se relaxează la piscină şi printre palmieri

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Irina nu va fi singura reprezentantă a României la turneul mexican. Alături de ea vor fi Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru, iar pe tabloul masculin va juca Victor Hănescu.

Anul trecut, când a făcut pereche cu Horia Tecău, acesta a câştigat titlul la dublu. Şi în proba feminină de dublu titlul aparţine unei românce, Raluca Olaru, care a câştigat făcând pereche cu rusoaica Elena Korivţeva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net