Iulia Dumanska, piază rea pentru CSMB

Ultima actualizare:

    Iulia Dumnaska a intervenit salvator în fața Amandei Kurtovic, pe final de meciFoto: Sport Pictures
Iulia Dumnaska a intervenit salvator în fața Amandei Kurtovic, pe final de meciFoto: Sport Pictures

Alături de Diana Ciucă, Iulia Dumanska a închis poarta echipei din Rm. Vâlcea, fiind victorioasă pentru a treia oară în 2018 în fața campioanei României la handbal

Socotită a fi autoarea unui rezultat-surpriză în ediția din acest an a Supercupei României, gruparea succesoare a Oltchimului a reușit, marți, să repete isprava în Polivalenta bucureșteancă, de data aceasta în Liga Florilor.Iar dacă în august a avut nevoie de patru reprize de prelungiri pentru a cuceri trofeul (33-31), de data aceasta SCM Rm. Vâlcea s-a impus mult mai clar: 22-19 (13-9). Pe de o parte fiindcă a avut-o pe Iryna Glibko în zi de grație, ucraineanca marcând 9 goluri. Pe de altă parte pentru că Iulia Dumnaska și Diana Ciucă au închis poarta în fața vedetelor grupării bucureștene. Așa se explică, pe undeva, și ineficiența Cristinei Neagu, care a marcat doar de două ori, ratând de tot atâtea ori de la 7 metri. 

Parade salvatoare pe final de meci

Autoarea unor parade salvatoare, Iulia Dumanska a bifat al 3-lea succes personal în fața CSM București, anul acesta. Pe lângă victoriile obținute cu SCM Rm. Vâlcea, jucătoarea născută în Ucraina a fost în poartă și la triumful Craiovei (23-21) din martie. Și atunci, ca de altfel și acum Iulia a avut intervenții salvatoare îndeosebi pe final de meci. Adică atunci când contează cel mai mult. Este de amintit că până la acel meci de la Craiova echipa bucureșteană avea o serie de 38 de victorii pe plan intern, fiind neînvinsă din septembrie 2016, de la un meci cu Brăila. În aprilie trecut, CSMB a avut dificultăți în a se impune și la Rm. Vâlcea. Atunci, fără Cristina Neagu, ”Tigroaicele” au câștigat la limită (27-26), însă după un meci în care gruparea olteană a condus și la patru goluri (15-11).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net