Lucian Bute, în control la poliţiştii pescari din Galaţi

Ultima actualizare:

Lucian Bute a fost invitatul de onoare al primului campionat de pescuit sportive organizat de Internaţional Police Asociation (IPA), regiunea 1 Galaţi, o asociaţie a solidarităţii breslei. Pugilistul e membru al IPA de un an şi iniţial anunţase că va fi printre concurenţi, dar a ajuns târziu şi s-a oprit direct la ceaunul cu ciorba pescărească, de malul bălţii "Ţaţacu" de lângă comuna gălăţeană Corod, relatează Adevărul.

"Doar ce m-am întors din Deltă şi sunt obosit, de aceea am ajuns prea tâziu pentru a mai avea rost să arunc băţul în baltă. Erau băieţii în pericol dacă eram concurent, în Deltă am avut capturi serioase, crap şi somn, nu ce au prins ei azi", a glumit Bute.

A pus berbecuţul la proţap, a declarat concursul închis şi a trecut la cântărirea capturilor şi apoi la premiere. Marea bucurie a campionului a fost că, dintre cei 114 poliţişti - pescari din concurs, cel mai mult a prins chiar poliţistul din Pechea, comuna sa, Marius Muşat, cu 10,6 kilograme în juvelnic.

Semn bun pentru Oltchim

"Uraaa, e un semn că e ziua noastră a pechenilor. Dacă am câştigat şi la pescuit, o să câştige şi Steluţa Luca meciul cu Viborg, din finala Ligii Campionilor şi să vedeţi apoi ce sărbătoare de neuitat o să avem pe seară în Pechea", a pronosticat Lucian Bute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net