Lucian Bute va deveni tată pentru a doua oară

Ultima actualizare:

    Lucian Bute nu a mai boxat din anul 2017Foto:Arhivă personală
Lucian Bute nu a mai boxat din anul 2017Foto:Arhivă personală

Lucian Bute are un motiv întemeiat de bucurie, căci va deveni tată pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de pugilistul român pe pagina personala a unei rețele de socializare. Soția sa, Elena, este însărcinată în trei luni.

Lucian şi Elena mai au o fetiţă, Ema Anabella, născută în martie 2017. „#familiaBute aşteaptă un băieţel în Decembrie!”, a scris Lucian Bute pe Facebook, în română, franceză şi engleză pentru a-și anunța prietenii virtuali că familia sa se va mări cu încă un membru până la sfârșitul anului 2018. 

Lucian Bute nu a mai jucat din 25 februarie 2017, când a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc la Quebec. Pentru Bute, care are un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti, acesta a fost al doilea eşec din carieră prin KO, după cel din 2012, în faţa lui Carl Froch, informează Digi24. 


    Lucian Bute va deveni tată pentru a treia oară Foto:Arhivă personală
Lucian Bute va deveni tată pentru a treia oară Foto:Arhivă personală

Gala Bute

Elena Udrea a fost implicată în Gala Bute, iar dosarul care a fost deschis în urma acesteia a costat-o, în cele din urmă libertatea. 

Afacerea Bute a început cu o serie de întâlniri dintre Rudel Obreja şi Elena Udrea. Obreja era preşedintele Federaţiei Române de Box, Elena Udrea conducea Ministerul Dezvoltării. Din relatarea procurorilor aceste întâlniri au avut loc în anul 2011.


    Elena Udrea a fost condamnată în dosarul
Elena Udrea a fost condamnată în dosarul

Din Gala Bute, Elena Udrea a urmărit şi a obţinut popularitate în special având în vedere că 2012 urma să fie an electoral. ”Având în vedere că Lucian Bute era la acel moment una dintre personalităţile române cu cea mai mare cotă de popularitate, Udrea Elena avea un interes direct în organizarea galei, urmărind obţinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului. Totodată, faptele au produs un folos necuvenit lui Obreja Rudel, care a beneficiat de fonduri publice pentru organizarea unui eveniment ale cărui venituri i-au revenit în mod exclusiv”, argumentează procurorii DNA, potrivit gândul.info.ro. 

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea a fost condamnat definitiv în luna iunie, de Înalta Curte, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute. Alt acuzat principal, Rudel Obreja a primit cinci ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net