Întors în ţară pentru a petrece Crăciunul şi Revelionul, Lucian Bute a vizitat redacţia Click! Campionul mondial a dezvăluit că atunci când era mic aştepta cu nerăbdare venirea moşului şi că plângea după ce acesta îi lăsa cadourile.


„Eu am fost un copil cuminte, dintr-o familie modestă. Ai mei nu aveau posibilităţi mari, dar Crăciunul era respectat cu sfinţenie. Fiind cel mai mic copil, şi singurul băiat, eram cel mai răsfăţat. Când era mic nu puteam să dorm noaptea de emoţie, iar a doua zi după ce găseam cadourile plângeam că nu l-am văzut pe Moş Crăciun", a povestit Bute.

Când s-a făcut mai mare, campionul mondial îşi aştepta cu nerăbdare tatăl.

„Pe vremea aia statul dădea angajaţilor cadouri pentru copiii şi un brad. Pe 24 decembrie nu aveam deloc stare, numai pe la uşă stăteam şi-l aşteptam pe tata. Nu puteam să fac nimic în ziua aia", a mai spus Lucian.

Pe aceeaşi temă:

Lucian Bute, blocat între nămeţi de peste doi metri

În fiecare an, Bute împreună cu prietenii din Pechea mergea la colindat.

„Am fost cu Pluguşorul, cu Sorcova şi cu Capra. La ţară se păstrează tradiţiile şi acum. Acum nu mai merg, normal, dar primesc pe oricine vine la poartă. Am făcut de câteva ori Sărbătorile şi în Canada, dar parcă nu au niciun farmec. Tot acasă e cel mai frumos", a afirmat campionul.

Lucian Bute îşi va pune din nou centura în joc în prima jumătate a anului viitor. Clubul Interbox a stabilit data de 17 aprilie pentru următorul meci al lui Bute, acesta urmând a avea loc tot la Montreal.

Adversarul nu a fost încă stabilit, dar va fi unul de primă mână, întrucât meciul va fi transmis de HBO. Lucian şi-ar dori ca pe viitor să poată boxa în faţa compatrioţilor săi, însă acest lucru nu depinde numai de el.

Lucian Bute l-a învins de două ori pe Andrade

"Problema este că la noi, în România, nu există o sală mare. Polivalenta are 5.000 de locuri, iar la meciurile mele, de la Montreal, au fost 20.000 de spectatori. Ar mai fi varianta să boxez pe un stadion, însă decizia o vor lua promotorii galei.

Campionul român nu are preferinţe în ceea ce priveşte adversarul său.

"La nivelul acesta toţi sunt buni. Important va fi în ce formă voi fi eu. Contra lui Andrade am pregătit meciul în detaliu, cu mare atenţie. Nu ştiam că o să-l pun jos în repriza a patra, însă eram convins că o să-l bat. În primul meci l-am lovit în faţă, iar el se echilibra şi venea peste mine. Acum l-am lovit din lateral şi n-a rezistat", a mărturisit Bute.

Mai citeşte:

Campionul Bute a revenit în ţară: "Vreau unificarea centurilor!"

Nu se însoară din motive profesionale

Lucian Bute are o prietenă stabilă şi pe viitor vrea să îşi întemeieze o familie. „Îmi plac foarte mult şi copiii. Am nepoţele de la surorile mele şi ador să mă joc cu ele. Deocamdată însă vreau să mă concentrez pe carieră. Sper să mai ţin centura câţiva ani, apoi voi avea timp şi de restul. Viaţa de familie e frumoasă, mă gândesc des la momentul în care mă voi aşeza la casa mea. Mai mult ca sigur aici, în România, chiar dacă probabil la anul voi lua şi cetăţenia canadiană ", a dezvăluit Bute.


Loading...
Citeste tot despre: