Naționala feminină de handbal a României se află foarte aproape de participarea la cel mai important turneu din acest an: turneul preolimpic. ”Tricolorele” vor avea o șansă în plus.


Programat la Podgorica, în Muntenegru, în perioada 20-22 martie, turneul preolimpic se va disputa fără spectatori din cauza coronavirusului. Kenan Hrapovic, ministrul sănătății din această țară, a anunțat că toate evenimentele care ar putea aduna peste 1.000 de spectatori se vor disputa cu porțile închise. ”Evenimentele sportive, fie că sunt naționale sau internaționale, se vor disputa fără spectatori. O eventuală intrare în Muntenegru a unor echipe venite din țările afectate va fi interzisă până la remedierea situației”, a anunțat Hrapovic. Iar azi, IHF a confirmat că meciul se va disputa fără spectatori.

Astfel, Cristina Neagu și coechipierele ei ar putea avea o șansă în plus, deoarece pentru muntenegrence ajutorul dat de fani într-un meci este inestimabil. Alături de Muntenegru, România va mai juca în turneul preolimpic contra Norvegiei și naționalei din Thailanda. Primele două clasate de la acest turneu vor obține dreptul de participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiție care, și ea, este pusă serios sub semnul întrebării, tot din cauza epidemiei de coronavirus.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: