Octavian Bellu: "Fetele au reuşit performanţe notabile"

Ultima actualizare:

"Este important că după o perioadă grea, în care fetele au trebuit să depăşească momente dificile cu accidentări, recuperare după accidentări, creştere în potenţial fizic şi tehnic, au totuşi satisfacţia că au obţinut nişte performanţe notabile, după părerea mea", a afirmat Bellu.

"Am văzut foarte multe gimnaste care nu au fost în finale, dar au mare potenţial la concursul pe echipe sau individual compus, am văzut gimnaste de 23, 24 şi 25 de ani care nu numai că au obţinut titluri mondiale, de exemplu la sărituri şi paralele, dar ele se dovedesc viabile inclusiv pentru Jocurile Olimpice de vară din anul 2012, de la Londra. Vârsta până în 25-26 de ani nu mai reprezintă un prag peste care o gimnastă să nu îl poată trece. De aceea şi gimnastele noastre trebuie să se obişnuiască cu această idee, că a face două cicluri olimpice nu este decât un mod pentru a dovedi valoare şi de a prelungi viaţa de sportiv de performanţă", a mai spus Bellu.

În competiţia care s-a terminat duminică seara în Olanda, sportivii români au obţinut doar două medalii, una de aur, prin Ana Porgras la bârnă, şi una de argint, prin Diana Chelaru la sol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net