România își află adversarele de la CM feminin de handbal

Ultima actualizare:

     Cristina Neagu va participa la o nouă ediție a Campionatului MondialFoto: EPA-EFE
Cristina Neagu va participa la o nouă ediție a Campionatului MondialFoto: EPA-EFE

Mâine dimineață (vineri, 21 iunie), la ora 10.00, se stabilesc grupele Campionatului Mondial feminin de handbal din decembrie. Cotată printre favorite, România își află adversarele

Sigur este că Neagu și colegele sale nu pot pica în aceeași grupă cu Franța, Rusia și Olanda, medaliatele de la CE 2018 fiind în aceeași urnă valorică cu naționala noastră.Programat în Japonia, între 30 noiembrie și 15 decembrie anul acesta, turneul final al Campionatului Mondial este cu atât mai important cu cât asigură bilete la ediția de anul viitor a Jocurilor Olimpice. Ideal ar fi ca echipa României, aflată printre favorite,  să nu nimerească în aceeași grupă cu formații precum Norvegia, Danemarca, Ungaria sau Muntenegru, în fața cărora s-a confruntat mai mereu cu probleme. 

Cine pot fi adversarele echipei României la CM feminin de handbalEfectuată în această dimineață, de la ora 10.00 (ora României), la Teatrul Kanze Noh din Tokyo, tragerea la sorți va putea fi urmărită pe pagina de Youtube a IHF. Componenţa urnelor valorice este: Franţa, Rusia, Olanda, România (urna 1); Norvegia, Suedia, Ungaria, Danemarca (2); Muntenegru, Japonia, Germania, Serbia (3); Spania, Slovenia, Coreea de Sud, China (4); Brazilia, Angola, Senegal, Argentina (5) şi Kazakhstan, Cuba, Congo şi Australia (6).Campioană mondială în 1962, medaliată cu argint în 1973 și 2005 și cu bronz în 2015, echipa feminină de handbal a României a terminat pe 10 la ediția de acum doi ani a Mondialelor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net