Scandal de lesbianism în sportul românesc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandal incredibil în sportul românesc! Alina Dobrin, fostă componentă de bază a naţionalei de handbal feminin a României în anii ‘90, are un secret de viaţă rupt din filme, pe care l-a ascuns ani buni chiar şi de soţul ei, Robert Păcuraru, fost boxer. Adevărul a ieşit la iveală, iar divorţul este inevitabil.

Alina şi Robert s-au cunoscut în urmă cu 12 ani într-un spital, când ambii îşi îngrijeau nişte accientări. S-au căsătorit în 2003, au făcut un copil şi păreau un cuplu de heterosexuali cât se poate de normal.

Asta până când Robert a intentat divorţ, iar la motive a scris ceva incredibil: Alina ar fi lesbiană şi l-a înşelat cu o colegă de echipă! "Pârâta a creat în sufletul nostru (n.red. - al său şi al copilului) un sentiment de dezamăgire în sensul că a fost prinsă în fapt când întreţinea relaţii intime cu o persoană de sex feminin. Noi am crezut că aceasta îşi va reveni, dar minorul mi-a spus că ea continuă să o aducă în patul nostru pe respectiva, făcând aceleaşi lucruri".

Nu este scenariu de film, e începutul acţiunii de divorţ depusă de Păcuraru în luna noiembrie, şi prezentată acum de Prosport.

Sportiva în vârstă de 36 de ani, componentă a formaţiei CSM Bucureşti, n-a confirmat, dar nici n-a infirmat acuzaţiile soţului său şi s-a rezumat doar la a spune că acesta vrea să-şi facă imagine pe spatele ei. Acuzaţia rămâne însă şi nu se poate şterge chiar aşa uşor. În vârstă de 35 de ani, Robert Păcuraru, s-a mutat de acasă din luna noiembrie şi nu vrea altceva decât custodia copilului de doar 6 ani.

A bătut-o soţul pe Alina?

După ce Robert Păcuraru i-a intentat divorţ Alinei pe motiv că e lesbiană, handbalista a reacţionat şi ea şi a făcut publice alte evenimente din trecutul lor tumultuos. Astfel, aceasta a dezvăluit că în urmă cu câteva luni, înainte ca el să ceară divorţul, Robert Păcuraru a bătut-o şi a ameninţat-o cu o armă de foc care i-a fost ulterior confiscată.

simeon stalpnicul png

Anja Andersen, superhandbalista lesbiană

După jucătoarele de tenis, Martina Navratilova şi Billie Jean King, cea mai mare lesbiancă din sport este handbalista daneză, Anja Andersen. Un colos în ţara ei, fosta jucătoare, care a antrenat pentru ceva vreme şi pe Oltchim Râmnicu Vâlcea, Anja şi-a recunoscut înclinaţia sexuală, precum şi relaţia ei cu Camilla Andersen. Când antrena în România, aceasta a acuzat societatea noastră ca fiind înapoiată pentru că nu acceptă astfel de lucruri.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net