Semieșec suferit de CSM București în Liga Campionilor la handbal

Ultima actualizare:

    Jucătoarele de la CSM București au avut o cădere inexplicabilă după pauzăFoto: sportpictures.eu
Jucătoarele de la CSM București au avut o cădere inexplicabilă după pauzăFoto: sportpictures.eu

Cu toate că a avut un avans substanțial la pauză (14-8), echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a încheiat la egalitate, 23-23, meciul disputat pe teren propriu, cu formaţia germană Thuringer HC, în ultima etapă din Grupa a 2-a Principală a Ligii Campionilor. Reprezentanta României riscă să se califice e pe locul 4 în sferturile de finală, situație în care va înfrunta pe Metz (Franța), câștigătoarea Grupei 1.

Pentru CSM Bucureşti cele mai multe goluri au fost marcate de Radicevici (8) şi Omoregie (7), iar de la Thuringer s-a remarcat Alicia Stolle, cu şase reuşite.

În urma rezultatului, CSM are 11 puncte şi ocupă locul 3, după liderul Gyor (16 puncte) şi după Vipers (12 puncte). Echipa română poate fi întrecută de FTC Rail Cargo din Ungaria, care are 10 puncte, şi urmează să joace duminică cu Krim Ljubljana.

Krim Ljublajana (5 puncte) şi Thuringer (1p) nu mai au șanse să se califice în sferturile de finală.

În Grupa a 2-a Principală a Ligii Campionilor, CSM Bucureşti a înregistrat următoarele rezultate: 27-36 şi 25-27 cu Gyor, 32-26 şi 23-22 cu Krim, 38-30 şi 23-23 cu Thuringer. Campioana României s-a calificat în a doua fază a competiției după următoarele rezultate în grupa preliminară D: 36-31 şi 34-28 cu FTC Budapesta, 28-30 şi 32-24 cu SG BBM Bietigheim, 29-27 şi 26-31 cu Vipers.

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în 5-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie 2019 (returul), iar Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11 și 12 mai 2019.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor. Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net