Băcăuanul în vârstă de 30 de ani, Ronald Gavril, continuă să facă furori în boxul de peste Ocean. Pugilistul din echipa celebrului Floyd Mayweather a reușit o nouă victorite spectaculoasă.


Ronald Gavril continuă să uimească. Românul plecat din țară în 2011 să cucerească America câștigă meci după meci în galele de profesioniști și este foarte aroape de ceea ce și-a dorit la începutul carierei: un meci pentru titlul mondial.

Ronald a făcut azi-noapte, la Las Vegas, un pas uriaș în acest sens.

L-a învins fără drept de apel pe americanul Decarlo Perez, pugilist care avea un palmares foarte bun înainte de lupta cu românul nostru: 16 victorii, 5 dintre ele prin KO, cinci înfrângeri și un egal. 

Ronald Gavril .jpg

Ronald Gavril și-a dominat clar adversarul
Ronald Gavril și-a dominat clar adversarul

Gavril n-a ținut cont de cifre și a boxat ca la carte. Și-a năucit adversarul cu lovituri puternice și l-a trimis la podea în repriza a doua.

”Am muncit foarte mult pentru acest meci cu Perez. Este un boxer din New Jersey, foarte experimentat și puternic. Am respectat ce am stabilit cu echipa mea înainte de meci și a ieșit bine!”, a declarat Ronald Gavril pentru Click!.

Boxerul are gînduri mari pentru viitorul apropiat:” De când am ajuns în America muncesc, muncesc, muncesc. Acum, sunt foarte aproape de a-mi realiza visul. Sper a anul acesta să mă lupt pentru titlul mondial. Simt că îl pot bate pe actualul campion, James Degale. Mi-aș dori să mă poată vedea și românii de acasă luptând într-o asemenea gală”.

Ronald Gavril are acum în palmares 18 victorii, dintre care 14 prin KO, şi o înfrângere.

 
 
Loading...

Alte articole