Tamara Ecclestone, nuntă de 10.000.000 de dolari

Ultima actualizare:
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone, fiica cea mai mare a boss-ului Formulei 1, Bernie Ecclestone, posesorul unei averi de 5 miliarde de dolari, a început să arunce cu banii pe geam. Dar o face cu un scop nobil, căci cheltuieşte milioane de dolari pentru ca nunta ei să fie, într-adevăr, una de vis.

Căsătoria frumoasei Tamara (28 de ani) cu iubitul ei, Jay (31 de ani), va avea loc la începutul săptămânii viitoare, pe Riviera Franceză. Pentru ca invitaţii săi să aibă parte de tot confortul, Tamara a închiriat toate cele 73 de camere ale unui întreg hotel de lux, Grand Hotel Du Cap Ferrat.

Pentru cele trei nopţi de cazare, fiica lui Ecclestone a plătit 1,5 milioane de dolari. Invitaţi sunt doar prieteni apropiaţi - în jur de 150 -, iar printre aceştia se află şi Paris Hilton sau prinţesele Beatrice şi Eugenie, şi mama lor, Sarah Ferguson.

Acesta este hotelul în care vor fi cazaţi cei 150 de invitaţi ai Tamarei Ecclestone


    Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone

Nunta va dura, ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi. Totul va începe duminică, atunci când este programată petrecerea de logodnă, căsătoria fiind programată luni sau marţi. Petrecerea va fi onorată de nume mari din show-biz. Vor cânta Elton John, care va primi 2 milioane de dolari pentru prestaţia sa, şi Lionel Richie, care este puţin mai ieftin, dar şi alţi câţiva interpreţi cunoscuţi.

Tamara a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Jay Rutland, în luna februarie a acestui an, după doar câteva săptămâni de relaţie. Jay a cerut-o într-o vacanţă în Dubai. La finalul anului trecut, Tamara se despărţise de fostul iubit, Omar Khyam, implicat într-un scandal sexual.

Sumele sunt însă mult mai mici decât cele cheltuite la nunta mezinei familiei, Petra. Acum în vârstă de 24 de ani, aceasta s-a căsătorit în 2011, totul costând-o aproape 20 de milioane de dolari!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net