„Tigroaicele” și-au revenit. Cu Cristina Neagu autoare a 14 goluri, CSM București s-a impus (36-31) în Croația, cu Podravka

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu a tras după ea echipa în CroațiaFoto: EPA-EFE
Cristina Neagu a tras după ea echipa în CroațiaFoto: EPA-EFE

Eșecurile suferite în primele două runde, în Danemarca, cu Esbjerg (21-22), și acasă, cu Rostov pe Don (27-30), făcuseră din confruntarea cu formația care are 26 de titluri și 23 de Cupe ale Croației una pe „viață și pe moarte”.

Iar CSM Bucureşti a izbutit, după un start ceva mai greoi, în care a fost condusă și la o diferență de patru goluri, să-și atingă obiectivul. Adică să obțină o victorie ce o menține în cursa de clasare între primele șase formații ale Grupei A din ediția 2021/2022 a Ligii Campionilor. Este de remarcat evoluția fulminantă a Cristinei Neagu, care a izbutit 14 goluri din 20 de aruncări! După confruntarea de la Koprivnica, Cristina Neagu a postat pe Facebook o imagine cu handbalistele CSMB, alături de câțiva fani, și următorul mesaj: „Primele puncte în Liga Campionilor! Mulțumim acestor oameni extraordinari care au venit până în Croația să fie alături de noi”.Celelalte goluri ale campioanei României au fost înscrise de Arntzen (5 goluri / 7 aruncări), Lazovic (4/4), Larsen (3/7), Dindiligan (3/5), Klikovac (2/3), Omoregie (2/5), Ramusovic (2/3) și Wester (1/1). De la gazde, în plan ofensiv s-au remarcat Kalaus şi Milosavljevic, fiecare cu 7 goluri înscrise. La formaţia croată au evoluat portarul României, Iulia Dumanska, care a avut un procentaj de 22,22% (8 aruncări apărate din 36), și fosta jucătoare a CSMB Bianca Bazaliu, care a marcat două goluri din opt aruncări.Tot sâmbătă, în etapa cu numărul 3 s-au disputat meciurile Rostov Don - FTC Budapesta 19-20 şi Borussia Dortmund - Brest Bretagne 30-27. Ultima dispută din Grupa A, Team Esbjerg – Buducnost, este în curs de desfășurare.În continuare, CSMB va juca pe terenul Borussiei Dortmund, în 16 octombrie), iar apoi va primi vizita lui Buducnost (23 octombrie) și a lui Brest Bretagne (30 octombrie). Primele două clasate vor merge direct în sferturile de finală, iar ocupantele locurilor 3-6 vor disputa „optimi”. Play-off-ul se va desfășura între 26 martie și 3 aprilie, „sferturile” între 30 aprilie și 8 mai, iar Final Four-ul în 4 și 5 iunie, la Budapesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net