CSM București e obligată să câștige mâine (ora 14.30), cu Team Esbjerg, în Liga CampionilorCristina Neagu și colegele sale nu-și permit să risipească punctele în fața unor echipe care vor ajunge și ele în Grupa Principală I. 
În urmă cu un an, în 4 noiembrie 2018, CSM București pierdea neașteptat (26-31), acasă, în fața lui Vipers Kristiansand deși cu două săptămâni înainte se impusese în Norvegia cu 29-27... Acel insucces s-a reflectat mai apoi în faza a doua, în care formația noastră s-a clasat pe poziția a patra, fiind eliminată de Metz în sferturile de finală. 
Cum s-a impus pe terenul lui Esbjerg (24-22), în 6 octombrie, CSMB e creditată cu prima șansă la victorie și astăzi. Mai cu seamă că în formația noastră a revenit Cristina Neagu, autoarea unui joc foarte bun în disputa de campionat de la Brașov, cu Corona (30-30), în care a marcat nouă goluri.   

Meciuri de foc și săptămâna viitoare

Dacă vor trece de Esbjerg, elevele lui Adrian Vasile nu vor avea timp să-și tragă sufletul. Miercurea ce vine, ele vor primi vizita Craiovei, într-un derby al Ligii Florilor, iar sâmbătă vor evolua pe terenul lui Rostov-Don, în Rusia, într-un meci în care se poate decide câștigătoarea grupei. 
Meciul CSMB – Esbjerg va fi transmis de Digi Sport și Telekom Sport. 
Liga Campionilor Europeni
Grupa B
Etapa a 5-a

Perla Lublin – Rostov-Don 
(se joacă în această seară)
CSM București – Team Esbjerg
(mâine, ora 14.30, Sala Polivalentă)
Clasament
1.CSM București 7 puncte
2.Rostov-Don 5 puncte
3.Team Esbjerg 4 puncte
4.Perla Lublin 0 puncte
 

 
 
Loading...