David Trallero este cel mai dur spaniol al momentului și i-a pus gând rău lui Sebastian Cozmâncă, luptătorul român cu cea mai mare ascensiune în 2016. Duelul celor doi coloși va avea loc în această sâmbătă în cadrul galei Superkombat de la Sala Sporturilor din Iași.


Spaniolul deține supremația în țara sa, acolo unde nu a pierdut în fața niciunui conațional și vine la Iași după o serie de 4 victorii consecutive, ultima obținută chiar săptămâna trecută în fața unui greu de 120 de kilograme. Acesta nu impresionează doar prin numărul de victorii, ci și prin atitudinea sa de dur. 

sebastian_cozmanca1.jpg

Sebastian Cozmâncă nu e impresionat de desenele spaniolului
Foto Click!

Nu mai puțin de 50 de tatuaje îi acoperă tot corpul lui Trallero, poreclit "El Capo". Printre chipurile tatuate sunt cele ale lui Pablo Escobar și Cabo, doi dintre cei mai mari traficanți de droguri din toate timpurile, al lui Hannibal Lecter, cunoscutul personaj din Tăcerea Mieilor, dar și Sfânta Moarte, figură populară mexicană care personifică moartea și este obiect de cult. Și le-a făcut pentru a-și intimida adversarii.

trallero12.jpg

Trallero are 50 de tatuaje pe tot corpul
Foto Click!

"Eu sunt sportiv, iar singurul meu scop este să îmi distrug adversarii în ring. Nu știu dacă românul se va speria de tatuajele mele, dar sigur se va speria atunci când îl voi lovi prima oară. Îi va pieri zâmbetul de pe față", a spus Trallero, care este cel mai tatuat sportiv din lume.

trallero123.jpg

Lupta de gradul 0 va avea loc în Superkombat Iaşi
Foto Click!
 
 
Loading...