Vestergaard, înlocuit cu Roşca pe banca echipei de handbal feminin CSM Bucureşti

Ultima actualizare:

    Jakob Vestergaard
Jakob Vestergaard

Tehnicianul danez Jakob Vestergaard a fost demis de la echipa CSM Bucureşti, el fiind înlocuit cu Aurelian Roşca, se arată pe site-ul deţinătoarei Ligii Campionilor.

"Urez succes clubului şi fetelor pe mai departe. Eu sper în calificarea în Main Round şi sunt convins că am fi putut să o obţinem şi împreună. Însă aceasta este situaţia… Vreau să le mulţumesc tuturor, oamenilor din club, spectatorilor, fanilor. Mi-au oferit amintiri pe care nu le voi uita niciodată şi mi-aş dori să revin în Sala Polivalentă, unde atmosfera este cu adevărat specială”, a declarat Vestergaard.

Aurelian Roşca a spus că încă mai crede în şansele de calificare în Liga Campionilor: ”Urmează două meciuri foarte importante în Liga Campionilor. Am încredere în jucătoarele noastre, în experienţa şi valoarea lor, şi cred în şansele noastre de calificare”.

Aurelian Roşca (48 de ani) are o vastă experienţă în handbalul românesc, atât la nivel de echipe naţionale, cât şi de club. Ca antrenor principal, a câştigat cu echipa de junioare a României medalia de aur la Campionatul Mondial din 2014 (Macedonia), precum şi titlul european U18 în 1999. La naţionala de senioare, a făcut parte din staful condus de Cornel Oţelea, în 2003-2004. La nivel de club a antrenat, ca principal, echipele Oltchim Râmnicu Vâlcea, Cetate Deva, Corona Braşov şi HCM Baia Mare, cu ultima ajungând până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, ediţia 2015-2016. Ca secund, a jucat finala Ligii Campionilor cu Oltchim, în 2009-2010, şi a câştigat Challenge Cup cu Rulmentul Braşov, în 2006.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net