Victoria e obligatorie pentru CSM București

Ultima actualizare:

    Andrea Lekic e una dintre jucătoarele de top de la CSM BucureștiFoto: Sport Pictures
Andrea Lekic e una dintre jucătoarele de top de la CSM BucureștiFoto: Sport Pictures

Pentru a rămâne într-o poziție privilegiată în lupta pentru calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, echipa feminină de handbal CSM București nu are voie să facă alți pași greșiți

”Tigroaicele” le înfruntă astăzi, de la ora 18.30, în sala Dinamo din București, pe norvegiencele de la Vipers Kristiansand, de care au trecut greu (29-27) în urmă cu două săptămâni.În condițiile în care formația din Gyor câștigă meciurile din grupa sa marcând peste 33 de goluri, iar Rostov pe Don și Metz n-au cunoscut încă gustul înfrângerii, dominând seriile în care se află, campioana României este obligată să-și tureze motoarele și să treacă în faza următoare (se califică primele trei din grupă) cu un punctaj cât mai bun. Și cum s-a pierdut deja un meci, cel din Germania, cu SG BBM Bietigheim (28-30), alt pas greșit ar putea avea efecte nefaste asupra atingerii obiectivului, și anume calificarea în Final Four. 

Lekic crede în colaborarea cu Neagu

Aflată printre principalele marcatoare ale echipei, cu 22 de goluri, Andrea Lekic a declarat pentru site-ul EHF că e încrezătoare în reușita sa și a formației bucureștene: ”Dacă n-aș fi crezut în acest proiect nu aș fi aici.  Noul antrenor este sârb, ca și mine, dar nu am lucrat anterior cu el. De aceea este și ceva nou pentru mine. El are un nou sistem, la care trebuie să ne adaptăm rapid", a declarat jucătoarea, care și-a amintit că, în urmă cu câțiva ani, a spus că și-ar dori să joace alături de Cristina Neagu, golgheterul la zi al competiției cu 26 de goluri:  "Este cu siguranță cel mai bun inter stânga din lume și una dintre cele mai valoroase handbaliste ale momentului. Acum împărțim același teren cu alte jucătoare excelente și trebuie să devenim o echipă extraordinară", a concluzionat Lekic.Înaintea meciului de astăzi, CSM București ocupă locul 1 în Grupa D, cu 4 puncte, fiind la egalitate cu FTC Rail Cargo Budapesta, dar având un golaveraj mai bun. Pe locurile următoare se află Bietigheim (3p) și Vipers (1p). Tot astăzi, la 15.30, se dispută celălalt meci al etapei cu numărul 4, FTC – Bietigheim. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net