Germania şi Franţa joacă pentru un loc în finala Euro 2016, meci în care vor întâlni Portugalia. Pe teren vor fi unii dintre cei mai buni fotbalişti din lume, dar şi-n tribune va fi un duel interesant. Nemţii o vor avea ca fan pe Ana Ivanovici, viitoarea soţie a lui Schweinsteiger, iar gazdele se laudă cu Ludivine, consoarta lui Sagna.


Diseară (ora 22.00, Pro TV, Dolce Sport), Franţa va avea de înfruntat şi istoria, nu doar echipa pregătită de Joachim Low. De şapte ori, "panzerele" au fost în careul de aşi şi de cinci ori au ajuns în finală. Doar Olanda, la Euro 1988 şi Italia la Euro 2012 au reuşit să oprească marşul nemţilor spre ultimul act.

Iar acest bilanţ al Germaniei în semifinale mai ascunde un amănunt îngrijorător pentru francezi: în patru turnee diferite de Campionat European, de fiecare dată în semifinale, nemţii au eliminat ţara gazdă:

Begia în 1972

Iugoslavia în 1976

Suedia în 1992

Anglia în 1996.

Germania şi Franţa s-au confruntat de patru ori la Mondiale, dar e pentru prima dată când se întâlnesc la Euro.

Pe lângă cifrele unei semifinale ce se anunţă foarte interesante, va fi şi un duel al frumuseţilor din tribune.

Gazdele o au pe Ludivine Kadri Sagna, cea care este căsătorită cu fundaşul Bacary Sagna din anul 2010 și au doi copii. Ludivine este născută în Franța, în oraşul Auxerre.

Nemţii vor fi susţinuţi de Ana Ivanovici, una dintre cele mai sexy tenismene din lume. Iubirea dintre Ana şi căpitanul Germaniei, Bastian Schweinsteiger, durează de doi ani. De fapt, cei doi au fost văzuţi şi fotografiaţi plimbându-se mână în  mână la scurt timp după terminarea Mondialului din 2014, unde Germania a cucerit titlul. Acum ei se pregătesc de nuntă.

ludivine.jpg

Ludivine Kadri Sagna
Ludivine Kadri Sagna
foto: arhivă personală

ana.jpg

ana ivanovic
Ana Ivanovic
foto: arhivă personală

 

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: