Alexa a blestemat-o pe ASA

Ultima actualizare:

    Dan  Alexa
Dan Alexa

ASA Târgu Mureş - Concordia Chiajna este derby-ul suferinţei din play-out, care se va juca azi, de la ora 18.00. Ardelenii sunt cea mai slabă echipă din Liga 1 şi doar o victorie le mai poate oferi şanse de salvare. În faţa lor stă echipa fostului antrenor, Dan Alexa, care a făcut o vrajă la despărţirea din iarnă.

Instabilitatea financiară şi lotul slab l-au determinat pe antrenorul Dan Alexa să-şi caute  fericirea în altă parte. Astfel, cu două zile până în Crăciun a ales să semneze cu Concordia Chiajna, spre surprinderea tuturor. Ardelenii l-au numit în loc pe Ilie Stan şi sperau totuşi în salvare.

A urmat însă dezastrul, de parcă Alexa ar fi lăsat prăpăd în urma lui! ASA n-a mai câştigat nici un meci de atunci, cu excepţia acelui 3-0 la masa verde, cu Pandurii, iar în 2017 a marcat abia pe 4 martie, cu Steaua. Ultima victorie a mureşenilor pe teren a fost acel 2-0 cu FC Botoşani, de pe 4 decembrie, când pe bancă era adversarul de azi, Dan Alexa. Ca şi când schimbarea de echipe a acestuia n-ar fi provocat destul rău celor de la ASA, „Chirurgul” are gânduri şi mai negre.

Acesta e decis să plece diseară la Chiajna cu toate cele trei puncte şi să sape o prăpastie de netrecut între Târgu Mureş şi prima echipă de deasupra liniei retrogradării. Implicit, acest lucru ar însemna şi decapitarea lui Ilie Stan, care oricum e pe făraş. În aceste condiţii, e posibil să avem în sfârşit un meci atractiv şi într-un play-out la care nu se mai gândeşte nimeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net