Dinamo a oscilat în această toamnă rezultatele mari cu înfrângerile ruşinoase, iar postul lui Ioan Andone a fost de multe ori vulnerabil şi pus în discuţie.


Managerul "câinilor", Adrian Mutu, a spus că va trage linie pe 22 decembrie, în sensul că atunci se va face o analiză a primelor 21 de etape din Liga 1 şi se va decide dacă se va continua cu "Fălcosul" pe bancă sau cu altcineva. La conferinţa de presă premergătoare meciului din Cupă, cu Gaz Metan, Andone a ironizat exprimarea "Briliantului", insinuând că mai bine ar trage o linie de cocaină, cum a tras la Chelsea, dar de Crăciun. "Păi ce linie să tragem pe 22? Mai bine să tragem de Crăciun linia", a fost replica lui Andone. Steliano Filip şi Laurenţiu Brănescu, prezenţi şi ei la conferinţă, nu au putut să-şi stăpânească râsul.

"Noi avem increde in antrenorul nostru. Vom trage linie dupa 22 decembrie si vom analiza de fata cu Andone jocul echipei. Incercam sa aducem Dinamo unde trebuie, vrem ca Dinamo sa se bata la titlu.", spusese Mutu la DigiSport.

 
 
Loading...