Două veşti bune ne-a adus weekend-ul dinspre campionatele tari ale Europei, doi români bifând performanţe notabile.


În Spania, Florin Andone a reuşit cu Deportivo la Coruna un egal chinuit, scor 0-0, pe terenul lui Villareal, dar acest punct a fost vital pentru galicieni. Cu el, trupa românului s-a salvat matematic de la retrogradare, cu o etapă înainte de final. Sporting Gijon e la trei puncte în spate, dar Deportivo are meciurile directe de partea ei şi va trăi fără emoţie jocul cu Las Palmas. Celelalte două retrogradate din Primera sunt Granada şi Osasuna.

maxim.jpg

Alex Maxim are şansa să joace din nou în prima ligă din Germania. Doar o catastrofă poate face ca el şi VFB să rateze promovarea în ultima etapă
Foto Click!

Din Germania vine o altă bombă aşteptată un an de zile. VFB Stuttgart, cu Alexandru Maxim în focuri pe acest final de sezon, e ca şi promovat în Bundesliga. Şvabii sunt lideri cu o etapă înainte de final, dar la egalitate cu Hannover 96, care îi va însoţi pe prima scenă. Braunschweig va merge cel mai probabil la baraj, acolo unde o aşteaptă Hamburg, care a făcut un nou sezon catastrofal în Bundesliga. Mai e o etapă de disputat şi doar nişte minuni mai pot schimba aceste clasamente în primele două ligi din Germania.

 
 
Loading...